Content Motifade

Over Motifade

We vertrekken vanuit uw persoonlijke kracht en wat al goed is in een organisatie. We brengen vraagstukken terug tot de kern. 

Ieder mens, team of organisatie heeft mogelijkheden in zich om te groeien. We stimuleren groei door het potentieel van mensen en organisaties te benutten. We zorgen dat je los komt van dagelijkse routines en denkpatronen en laten je nieuwe inspiratie opdoen om je doelstellingen te bereiken. Ook als het (een beetje) stormt helpen wij om de lijnen weer uit te zetten en koers te houden.


Intensieve dialoog

Of het nu gaat om het verkrijgen van inzicht in de huidige positie als persoon, team of organisatie danwel het kijken naar de toekomst, de lijnen uitzetten en visie ontwikkelen: Motifade begeleidt leiders en professionals die met deze processen bezig zijn. Onze werkwijze kenmerkt zich door een intensieve dialoog, waarin focus, vertrouwen, moed, inspiratie, pragmatisme en creativiteit zorgen voor het ontstaan van nieuwe oplossingen.


Netwerkorganisatie

Motifade is een netwerkorganisatie en bestaat op dit moment uit een aantal professionals, die graag en regelmatig samenwerken met andere collega’s.  Door onze verschillende achtergronden en expertises kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. Wij werken altijd op het snijvlak van mens- en organisatieontwikkeling, omdat onze overtuiging is dat veranderingen gaan over het in beweging brengen van mensen.  Wij werken aan vraagstukken rond persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, organisatieontwikkeling, samenwerking, leiderschap, ondernemerschap en transformatie.
Naast het volgen van opleidingen, trainingen en het bijhouden van literatuur geven de natuurlijke elementen ons inspiratie en metaforen om telkens op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven.  Niet stilstaan bij een goede oplossing, maar alvast op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden.