Motifade voor mensen.

Individuele coaching

De kracht van een organisatie is de optelsom van de kennis, inzet en energie van de mensen die er werken. En als iedereen op z’n plek is, is het resultaat prachtig. Maar mensen veranderen. Iemand kan tijdelijk zijn richting kwijt zijn of juist veel sneller stappen willen maken dan mogelijk is. Persoonlijke coaching brengt dilemma’s, lastige situaties én groeimogelijkheden aan het licht. Een patroon van perfectionisme bijvoorbeeld, of de verstoorde balans tussen werk en andere (privé)verantwoordelijkheden. Samen kunnen we blokkades wegnemen en een frisse blik werpen op jou als professional en individu. Zo ontdekken we wat jij nodig hebt en ontstaan er nieuwe perspectieven.

Motifade verplaatst zich in jou
We coachen een breed scala aan mensen, van startende professionals tot bestuurders.
Bij Motifade zien we coachtrajecten als individuele leertrajecten, waarin je samen met je coach op maat werkt aan de ontwikkeling die je wilt doormaken. In onze gesprekken ben jij het uitgangspunt, met je (werk)situatie en je coachvraag. Durf jij de eerste stap te zetten om weer in je kracht te komen staan? Dan vind je ons aan je zijde.

Wil je meer weten over individuele coaching?

Neem contact op

Leiderschap coaching

Als leider heb je te maken met vraagstukken over de organisatiestructuur, visie en kaders. Ook wil je de potentie benutten van je mensen, team en organisatie en tot duurzame resultaten komen. Welke stijl past daarbij? Er zijn net zoveel leiderschapsstijlen als er bestuurders, managers en directeuren zijn. Naast dat een leider een team of afdeling aanstuurt, verhoudt hij zich ook tot andere professionals op gelijkwaardig niveau. Vaak binnen de organisatie zelf, maar ook bij samenwerkingspartners en opdrachtgevers. De ogen zijn altijd op leidinggevenden gericht. Welke stijl past bij je en brengt jou en je organisatie verder? Met die vraag gaan we op weg.

Motifade legt je persoonlijke kracht bloot
Bij Motifade kennen we de verantwoordelijkheden en opgaven waarmee je als leider in het hoger kader dagelijks te maken krijgt. Wij adviseren je bij vragen die impact hebben op de organisatie en jouw leiderschap. We coachen je tijdens je ontdekkingstocht naar authenticiteit en een effectieve stijl van communiceren. Daarna verbreden we de scope. Het coachtraject en de activiteiten die we desgewenst voor het team inzetten, bepalen we samen.

Wil je meer weten over leiderschap coaching?

Neem contact op

Sparren en spiegelen

Bestuurders en toezichthouders bewegen zich in hiërarchische organisaties. Wie aan de top is, vindt niet altijd een klankbord of sparringpartner zonder blad voor de mond. Terwijl het juist inspirerend en leerzaam kan zijn om ideeën en overwegingen te delen met professionals die een andere kijk hebben. Bij Motifade gaan we zo’n gesprek graag aan. Met onze jarenlange kennis en ervaring in uiteenlopende sectoren zijn wij de ideale sparringpartner om je inzichten te toetsen.

Wil je met ons onderzoeken hoe je leidinggeeft in verbinding met de rest van de organisatie?

Neem contact op