Content Motifade

Leiderschapstrajecten

De toekomst maken

De leiderschapstrajecten en programma’s van Motifade zijn gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten en het behalen van resultaat. De trajecten worden op maat voor jouw organisatie gemaakt. Daarnaast hebben wij een aantal open programma’s. Onze leiderschapstrajecten en programma's zijn erop gericht kritisch te durven zijn. Om  moed te hebben en te doen wat nodig is. Jezelf beter leren kennen is daarvoor een voorwaarde. Want alleen dan kun je een baken voor anderen zijn in een omgeving die razendsnel verandert.
 

Management Development

Motifade benadert Management Development als een ontwikkelingstraject waarbij persoonlijke ontwikkeling vanuit persoonlijk leiderschap het vertrekpunt is. Leidinggevenden leren te werken vanuit een zelfde (organisatie)visie en principes. Hierbij ontwikkelen ze een gezamenlijke leiderschapstijl passend bij de organisatiecultuur, spreken dezelfde taal en zetten instrumenten eenduidig in. Vanzelfsprekend met ruimte voor ieders persoonlijkheid.  Samenhang en maatwerk zorgen steeds voor een optimaal resultaat.
 

Programma puur leiderschap

Puur leiderschap betekent leidinggeven vanuit wie jij werkelijk bent. Jouw pure versie, met een helderheid van geest en  waarbij je bewust jouw plek volledig inneemt. Wil je als leider antwoorden vinden hoe je daadwerkelijk een transitie in jezelf, met je team en met je organisatie kunt maken, dan is het programma Puur leiderschap mogelijk iets voor jou. Het is een programma van een jaar gekoppeld aan de seizoenen. In het programma worden de principes van de persoonlijk leidershap in verbinding gebracht met de natuur en het rijke potentieel van leiders zelf. Vanuit oude wijsheidstradities en persoonlijke ervaring behandelen wij op praktische wijze een breed scala aan onderwerpen op het gebied van leiderschap, leven en organisaties. Dit programma is persoonlijk, diepgaand en uitdagend.