Content Motifade

‘Effectief beïnvloeden met Breinstijlen’

Kun je het gedrag van je gesprekspartner positief beïnvloeden? En als we beïnvloeden is dat dan niet manipuleren? In deze workshop wordt je in vogelvlucht meegenomen op welke wijze je jezelf en anderen kunt beïnvloeden middels het model van Breinstijl @ work.

In een interactieve setting verkennen we het model van Breinstijl @ work. Het model is gebaseerd op de werking van het brein. Iedereen heeft zijn eigen BreinStijl. Als je je BreinStijl kent, dan weet je wat je graag doet en waar je energie van krijgt, maar ook welk gedrag je valkuil is. Ken je ook de BreinStijl van anderen, dan kun je effectiever met hen samenwerken en communiceren.

In de workshop krijgt je zicht op je eigen Breinstijl en in hoe je deze kunt gebruiken om beter te communiceren en plezieriger samen te werken. Ieder deelnemer krijgt een aantal hand-outs om in de praktijk direct mee aan de slag te gaan en doet een Breinstijl @ work test om het eigen profiel te leren kennen.

De kosten voor deze workshop zijn € 225 per deelnemer (ex. btw) . Aanmelden of meer informatie? Mail naar info@motifade.nl. 

Naar overzicht