Content Motifade

Coaching

Stilstaan bij beweging

Je herkent vast wel het gevoel dat opeens alles lukt. Je kunt de hele wereld aan. Maar je voelt het ook wanneer de dingen minder lekker lopen. Meestal is dat het moment om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Door op zo’n moment stil te staan bij wat zich aandient in de situatie, in jezelf en bij de mensen om je heen, creëer je nieuwe mogelijkheden.

Coaching is een dergelijke wijze van stilstaan, om van daaruit nieuwe mogelijkheden te scheppen. Je voert persoonlijke gesprekken, waarin we op zoek gaan naar ontwikkelingen en oplossingen die uit je eigen kracht voortkomen.

In coaching wordt bewustwording gecreëerd. Het gaat over: het scheppen van nieuwe kansen, het zien van een ander perspectief, (persoonlijk) leiderschap en transformatie. Hierbij richten we ons op de krachtbronnen zoals iedereen die heeft –  soms diep verborgen, de nog niet ontdekte kansen achter het probleem.

Bij Motifade zien wij coachtrajecten als individuele leertrajecten, waarin je samen met je coach op maat werkt aan de ontwikkeling die je wilt doormaken. In onze gesprekken ben jij zelf het uitgangspunt, mét je (werk)situatie en je coachvraag. Hierbij maken we de volgende stappen: 

     Vraag - wat is je vraag en welke vraag zit daar achter
     Focus - op oplossingsgericht bezig zijn
     Spiegel - jezelf volledig in beeld nemen
     Keuzes - in beeld brengen en knopen doorhakken
     Transformatie - in gang zetten van de eigen toekomst

Er zijn meerdere coachingsvormen beschikbaar.